Hamar – byen som har alt!

Hamar – byen som har alt!

Med hytte på Gåsbu kjører du til Hamar - Innlandets urbane hjerte – på bare ett kvarter. Dette er en by i rivende utvikling hvor det skjer masse spennende!

Ikke bare skyter eiendomsprisene i været i Hamar. Også næringslivet blomstrer, det lyses stadig ut attraktive stillinger og innbyggertallet vokser. 

I løpet av de siste årene har Hamar også fått et splitter nytt kulturhus, et nyoppusset torg, og et kjøpesenter som i 2017 ble kåret til Norges beste. Byen har dessuten en flott Strandgate der restauranter, cafeer og butikker ligger som perler på en snor. Også må det jo nevnes at byen har både XXL og Ikea.  

Noen godbiter fra Hamar

Om sommeren kan soldagene nytes på stranda på Koigen ved siden av Norges mest omtalte stupetårn, eller på en gresslette på Domkirkeodden. Om vinteren kan du trekke inn i Ankerskogen svømmehall – som er et av Norges fineste badeanlegg. Her finnes også en fantastisk spaavdeling som må oppleves! Hamar byr også på flotte turstier langs Mjøsa og i Furuberget. Året rundt arrangeres det konserter for enhver smak, og i juni er det store festivaler i byen hver eneste helg. Hamar har dessuten flere flotte idrettsanlegg, og et svært aktivt miljø innen fotball, håndball og hockey. Også Lekeland da, for de aller minste. 

Er du glad i å gå på ski har du Lierberget med både alpinbakke og hoppanlegg 6 kilometer fra Gåsbu. Sommerstid tar det deg kun ti minutter å kjøre til Atlungstad sitt 18-hulls golfanlegg i Stange. Dette er vakkert plassert i kulturlandskap ned mot Mjøsa. På veien kan du jo også stoppe på et gårdsutsalg i Stange Vestbygd – eller Nordens Toscana om du vil - og kjøpe med deg nyplukkede jordbær, bringebær eller grønnsaker til dagens middag. Om du er glad i båtliv er det absolutt mange muligheter med hytte et kvarter unna Norges største innsjø, Mjøsa. Stort bedre blir det ikke.  

Elton John-konsert på Stortorget i Hamar. Foto: Skyphoto