Se alle turmulighetene fra Gåsbu

Se alle turmulighetene fra Gåsbu

Foretrekker du krevende turer eller rolig vandring i skog og åpent terreng? Med hytte på Gåsbu kan du velge og vrake i begge deler – året rundt.

Snø 7 måneder i året og tilgang til 50 kilometer med topp preparerte skiløyper gjør Gåsbu til et optimalt utgangspunkt for de skiglade. Terrenget her beskrives som snilt og lett tilgjengelig for alle - perfekt både for dem som skal lære å gå på ski, for eldre mosjonister og for dem som går for gull. 

Hedmarksviddas vakre natur byr på storslått, uberørt og variert natur med fjell, skog, langstrakte vidder, våte myrer, brusende elver, friske fjellvann og vakre fossefall - gled deg!  

- Gåsbu og Hedmarksvidda er et fantastisk vinterområde. Tre ulike løypeselskaper tilbyr et sammenhengende skispor på hele 500 kilometer. Fra Gåsbu kan du gå på ski helt til Sjusjøen om du vil, sier Margrete Ruud Skjeseth (bildet), daglig leder i Hamar og Hedemarken Turistforening 

Hun oppfordrer flere til å ta i bruk området også sommerstid.   

- De fleste forbinder nok Gåsbu, Vangsåsen og Hedmarksvidda med vinteraktiviteter, men området er også utrolig fint i sommerhalvåret. Her er det gamle, gode og tørre stier å gå på, og masse flotte veier å sykle på. Folk har nok ikke helt skjønt hvor flott det egentlig er her, sier Margrete.